Friday, May 14, 2010

Hari Belia 2010 Putrajaya


Jom Kita beramai2 memeriahkan Hari Belia 2010 di Putrajaya. Macam2 event yang ada. Tadi masa lunch aku pergi sana jalan2 nak tengok apa yang ada. Pameran, booth jualan baju2,food, handphone fair, pc fair, career fair ada kat sana. Aktiviti2 sukan pun ada.

Parking korang jangan risau. Ada lebih 30,000 parking disediakan. Yang aku perasan since semalam diorg tengah siapkan parking kat area depan Putrajaya Sentral n kat depan tasik yang bertentang dengan Masjid Besi tu.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.