Monday, May 10, 2010

Kenapa Saya Mahu Diterjah Eyriqazz


Dah lama sebenarnya aku baca blog Eyriqazz ni. Mula2 perasan dia tinggalkan link kat shoutbox aku. Daripada just jenguk2 je blog dia tu sampaila aku terus melekat kat blog dia. Tiap2 kali bukak pc, Eyriqazz.com adalah antara blog yang awal2 aku baca.

Banyak info2 yang berguna aku dapat daripada blog dia. Hopefully Eyriqazz pick blog yang xseberapa ni untuk diterjah. Maybe dia boleh kasi idea/komen2 sket pasal blog aku ni.


Antara entry2 yang aku suka kat dalam blog Eyriqazz:

Apa kata korang join aku vote Eyriqazz for Guest Blogger Project Alpha Season 3. Aku rasa dia ni 1 of the contestant yang seswai untuk feature in next season.

5 comments:

kenwooi said...

all the best =)

Eyriqazz said...

salam...

thanks n love ur entry..akan dipertimbangkan..InsyaAllah..kalau ada rezeki akan diterjah..if not...saya akan cuba at least acah2 or dedicatekan pantun for u.....

First tips..disablekan word verification

P/s :tutorial bertukar domain ble tgk di blog kuehtart.com ataupun kancilbiru.com..sayapun suruh rakan blogger yg buatkan coz tak pandai...hik3..

stormz said...

@kenwooi: tq :)

@Eyriqazz: thanks sbb tingglkn komen kt sni :) sy akn disablekn word verification.
thanks bro

Cempakamelati said...

Baru jer tengok blog Eyriqazz...tutorial dia memang mantap.

stormz said...

@Cempakamelati: mmg mantap pn

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.