Friday, May 21, 2010

Muka seperti Makhluk Asing


CANNES - Muka satu pasangan kembar yang merupakan pelakon televisyen terkenal di Perancis, Igor Bogdanoff dan Grichka Bogdanoff kini kelihatan seperti wajah makhluk asing
yang kerap disiarkan dalam filem dan televisyen, lapor sebuah akhbar semalam.
Pasangan kembar itu sebelum ini popular semasa berlakon dalam siri fiksyen sains Temps X pada 1980-an sebelum menjadi peminat pembedahan plastik. sumber: Kosmo

Diorang ni peminat sejati plastic surgery. Kalo korang nak tengok lagi muka2 diorang ni,klik la link ni:  Gambar Igor Bogdanoff dan Grichka Bogdanoff

Muka dah elok2 Allah kasi, diorang boleh lagi nak ubah sana sini. Last2 camni la hasilnye sebab xbersyukur dengan ape yang Allah dah kasi.

Kalo nak baca pasal ni, bolehla korang baca kat sini: Kosmo|Muka Seperti makhluk Asing

Korang suka ke dengan plastic surgery ni??

1 comment:

miss hav0c said...

omputeh mmg ske mende2 pelik ni ek..huhuhuhu


folower saya? meh amek award

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.