Tuesday, May 25, 2010

SweetChat @ Mines

This is my 1st time makan kat Sweet Chat Cafe. Weekend haritu pergi Mines jap nak beli barang, then suddenly ternampakla banyak banner Sweet Chat Cafe tergantung kat tepi2 eskalator. Pastu terus teringat entry Ayuthesun pasal cafe ni.

DSC01094
- Sweet Chat Cafe -
My sis dah kelip2 mata nak pergi try kat situ. So,kitorang pergi jela breakfast+lunch. Selesa jugak makan situ. Lagipun masa tu xramai orang lagi. Kitorg decide nak makan kat luar je sebab boleh dok mengadap cruise yang lalu lalang kat situ.

DSC01094

We tried Ice Lemon Tea, Chicken Salad Sandwich,BBQ Chick 'N' Cheese Meltie n Durian pancake as our dessert. Nyum2..Semua sedap2 :)

DSC01094
- BBQ Chick 'N' Cheese Meltie -
Roti dia rasa sangat sedap. Can't described.heheheh ;p Kena makan time panas2 baru rasa cam walla!! best2..cheesie..Siap ade nachos skali.

Ops..kalo sape xtau nachos tu pe, dia cam kerepek jagung.

DSC01094
- Chicken Salad Sandwich -

Sandwich ni pun sedap jugak. Tengok cam portion dia sket je tapi mampu buat perut korang rasa tersangat kenyang :) Dalam salad tu ada chicken, celery, telur rebus, timun, tomato etc..

DSC01094
- Durian Pancake -

Durian pancake ni pun sedap jugak. Nyam2..terbayang2 lagi rasa pancake ni. Rasanye aku pernah perasan durian pancake camni kat page Ayuthesun dengan Kancilbiru.Tapi Kancilbiru bukannye beli kat Sweetchat.

DSC01094

Dalam pancake tu ada cream n durian. Memang rasa sedap sangatla esp kalo pencinta durian cam aku ni yang makan.

Mesti korang rasa terliur tengok gambar2 ni kn??

3 comments:

Kancilbiru said...

yummey yummey..ha lebih kurang la tu...ada krim dan durian ..cuma yg saya beli tu kulit dia kuningggggggg sungguh haih...sedap kan kan kan...hehe

Ezad said...

hu... best2... jadi lapa d' buatnye...

jfook said...

I hate durian. LOL.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.