Tuesday, May 4, 2010

Tak sabarnya nak dapat 1st Cek Nuffnang

Akhirnya berjaya jugak aku cash out kan earnings from Nuffnang last week. Kalo xsilap la aku dah register dengan Nuffnang ni dekat 1tahun. Tapi baru2 ni je aktif sket berblogging and earnings naik :)
Visitor pun yang banyak datang from GengBlogger and Innit. Yang datang through search engine pun ramai jugak. Ni yang buat aku rasa cam nak optimize sket blog ni. Maybe nak adjust sket header and sidebar.

Ni pun hasil korang2 yang datang blog aku jugak. Tanpa korang, earnings aku xnaik jugak. Aku rasa kalo dah dapat cek tu nanti, rasa2nya nak buat giveaway la.

Apa kata korang suggest sket giveaway/contest yang rasa2 nya korang suka nak join. Aku xpernah lagi buat pape giveaway/contest kat blog ni.

 - pic from Google -

Ape suggestion korang?

2 comments:

k.e.r.i. said...

aku nak cupcakes yang ko buat!

haha

Shaffik said...

Tahniah. Ia akan lebih cepat bila dah pertama kali cashout

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.