Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Nampaknye demam World Cup dah nak bermula. Tinggal beberapa hari je lagi n aku tau korang2 yang peminat fanatik ni memang xsabar2 nak stay up sampai lewat malam sebab nak tengok pasukan2 pujaan hati korang bermain.

Aku xdela minat sangat dengan bola sepak ni. Tapi kalo dah ada depan mata, memang aku akan tengok la sampai habis.

Rasa2nya last world cup yang aku tengok masa aku kat sekolah menengah (previous world cup la b4 Africa ni). Masa tu tengok dengan memeber2. Kitorang sanggup balik prep awal semata2 nak tengok. Kalo xsilap, masa final world cup, warden kitorg kasi permission kitorang tengok. Xpayah pegi prep malam. Huhu..seronok giler2.

Rasa2nye World Cup kali ni Brazil menang kot. Pasukan Brazil memang ade potensi untuk menang. Diorang memang hebat n ade style :)

Oh ye kawan2, sekarang ni ada promosi barang2 Adidas. Kalo korang terasa nak beli n nak tau pasal produk2 ni, boleh la tengok details kat sini ye: http://projectalpha.com.my/promo



Jom layan tengok Project Alpha S2:

Ep 26/49



Ep 27/49




Ep 28/49





Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

1 comment:

Himmat Singh said...

Messi dan argentina akan win the WC!!!

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.