Thursday, June 10, 2010

Aku dah dapat Cek Nuffnang!!

Aku rasa setiap orang yang dapat cek dari Nuffnang konpem buat entry pasal cek tu. So, aku pun xnak ketinggalan jugak nak join buat entry pasal cek Nuffnang. Lagi pun ni 1st time aku dapat cek. So excited lebih la sket.hehehe :)


Cek ni sampai semalam. Memang xsabar betul since aku click cashout kat Nuffnang. After 1 year baru aku dapat merasa duit dari Nuffnang ni. Mula2 aku xdela nak aktif sangat blogging. Tapi lama2 cam syok plak sebab dapat luahkan ape benda yang ada dalam ati ni kat dalam blog. Sebab tu nama blog ni ...from the bottom of my heart.. :)


Mostly earnings aku dapat banyak from metered earnings, instant cash from Project Alpha n Gatsby Event. Eventhough xbanyak pun, tapi aku still happy sebab bukannye senang orang nak kasi duit camni :)

9 comments:

zool said...

Wah.. bestnya..
Boleh ajar camne nak dapat nuffnang ni??

zzanyy said...

congratulations... hehehe

realiti.. said...

waah..bgs..dpt duit..sye ni xsmp lg nk cash out..skit2 je lagi..huhuh..

aReaL said...

RM2K Ke...? Hehehe

Ery Farieha said...

wooow~
congratz!

hEMoHemO87 said...

beshnye..tahniah..
boleh x ringan2kan tgn sedari mengajar sy bdk yg br nk belaja ni..
sy dh regster nuffnang tp xtau nex step iyer...
xlama lg sy bakal menganggur sepenoh masa..so,bnyk masa kosong..boleh la diluangkan untuk berblogging...huhu
tlg sgt2 ek....

stormz said...

@zool: nnt sy buat entry camne sy blh dptkn earnings nuffnang

@zzanyy: thanks :)

@realiti..: xlame lg je tu nnt awk dh blh cashout

@aReaL: uishh..xdela smpai 2k.hehehe ;p

@Ery Farieha: thank you

@hEMoHemO87: same cm 1st ans kt ats tu. nxt entry ye :)

hEMoHemO87 said...

orait!!xsabar!

Eza Rashid said...

congrats,,,

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.