Thursday, June 3, 2010

'Dunia Baru' Reunion


Korang layan x tengok cerita Dunia Baru kat TV3 sebelum2 ni? Kalo korang semua ni pengikut setia/follower cerita Dunia Baru ni, memang entry ni akan buatkan korang happy sebab cerita ni akan menemui semua penonton tidak lama lagi :)

Aku baru je lepas dengar promo pasal cerita ni kat Hot.FM tadi. Cerita ni akan start pada 7 Jun 2010 nanti. dah xlame je tu. Before this kan Dunia Baru ni ditayangkan kat TV, so sekarang ni cerita ni akan ditayangkan secara online kat Gua.com.my.



Title kali ni adalah 'Dunia Baru Reunion'. Before ni just ceritakan pasal diorg ni jadi student. Tapi untuk kali ni, korang akan disajikan dengan cite2 diorg yang dah masuk alam pekerjaan.



Kalo korang nak tau lebih lanjut boleh baca dekat sini: Reunion 'Dunia Baru' . Gambar2 kredit to Gua.com.my.

3 comments:

shafiq said...

asal elyanna nampak gemuk ? huhu..


My latest entry : Design Kasut Nike Yang Awesome !

stormz said...

@shafiq: dia mmg di'GEMUK'kan dlm cite ni

atty's said...

beshnya..nak tak sabar nie ..nak tgk dunia baru

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.