Wednesday, June 2, 2010

Recycle your paper now!


Tengokla ni banyak betul newspaper yang lama2 ada kat rumah aku ni. Rasa2nya ni stok dari bulan 1 until now. Yang lama2 banyak hantar kat kampung sebab time kenduri kalo kat kampung, newspaper lama ni boleh guna untuk bungkus food.

Last Sunday, lepas balik dari kubur nampaklah lori recycle kat depan apartment ni.Diorang tengah angakut barang2 yang orang dah xnak guna lagi. So aku pun terasa cam nak jual je paper2 lama yang berlambak kat rumah tu.

1kg = RM 0.30 -->murahnye
So total newspaper aku haritu 35kg. Dapatla RM10.50 untuk hasil recycle..Ni 1st time aku jual newspaper lama.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.