Friday, June 4, 2010

Siapa nak Free Domain?

Aku tau mesti korang2 ni nak ada domain sendiri kan? After blogwalking kat GB tadi, aku tertariklah dengan 1 entry pasal Free Domain kat blog Attyfir

Of coursela as a blogger, korang nak ade domain sendri biar ada identiti sendiri.lagipun nanti reader senang nak ingat. So, jom kita same2 try untuk dapatkan free domain ni kat sini :)


3 comments:

Sharinginfoz said...

SIAPA TAK NAK DOMAIN SENDIRI kan./.

Apasal Kena Baca Newspaper?

atty's said...

jom kita sama2 cuba ..hehehe

kenwooi said...

too bad i got my own domain edy =P

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.