Friday, July 2, 2010

Praline Chocolate


Berjaya jugak aku siapkan 25 pieces praline choc for my customer. Dia demand nak choc yang ade design kat atas. penatla semalam seharian aku pikir macam mana la nak buat design atas tu. Last skali terjumpa 1 blog ni, dia ajarla macam mana nak guna transfer sheet kat atas choc. Sebab tu kalo korang tengok gambar tu ada yang plain n ada corak2 color putih, yellow+orange :)

Biase kalo korang beli choc kat kedai dalam mesti plain, xpun ada almond/raisin. Untuk choc aku ni I'm still using raisin, almond, hazelnut n plus strawberry!!! ;p Kalo korang request filling lain pun boleh. For time being aku ade buat mint, blueberry, apple, lemon n orange flavour :)

2 comments:

aanz said...

erkss..
hehee..
mak sy pun ada buat biz choc..
hahaa..saje nak kecoh

stormz said...

@aanz: xpe2..kecoh jela kt sni ;p

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.