Monday, July 26, 2010

Wedding Everywhere!

Hai2 korang!!!! Rasanya dah lama aku xupdate blog ni. Berhabuk, bersawang dah ni. Uhuk uhuk...;p
Disebabkan kerja yang banyak melampau, so xdela masa nak update n ditambah 1 prob yang down kan aku sket je.heheh

Ok2..title kat atas tu kan pasal wedding..so sila jangan muntah dengan gambar2 wedding yang aku attend since last month ---> nampak sangat dah lebih 1bulan xupdate.hahahha

Shera ♥ Husband - Shah Alam



With my ex-schoolmate - Heroes 9903. ada yang since habis SPM xpernah jumpa. So sesekali bila ada wedding ni, aku try la luangkan masa untuk pergi join diorang. So dapatla update pasal member2.


With my dearest ex-deskmate. Even rumah kitorang ni dekat2, tapi still jarang jumpa. Aku busy kerja n dia plak busy dengan master :)


All the happy faces sebab dapat jumpa kawan2 lama :) Congrats Shera n Husband!!


Camwhore again! Pantang jumpa camera.hihihih


Ika ♥ Hafiz - Kubang Kerian, Kelantan


Ni pulak wedding my dearest ex-housemate masa belajar kat UTeM. Dia ni kira yang paling muda antara kitorang (padahal muda bulan je ;p ) tapi dah kawin dulu. Langkah bendul nampak!!


Muka terkejut masing2. Thanks to en.photg yang sudi layan kitorang nak bergambar dengan pengantin :)

- Ika & Hafiz -

- Congrats Ika & Hafiz! -


Wawa ♥ Joe - Seremban


Owh..tersama la plak dengan theme pengantin. Blue! Kitorang sampai pun kira dah lambat sangat. Mula2 ingat nak pergi dengan my ex-classmate tapi ada hal so kitorang sampai dekat kul 4. Wawa ni ex-classmate aku masa belajar kat UTeM, kadang2 dia jadi partner time aku training kayak. Congrats Wawa & Joe!

 Who's next??????????

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.