Monday, August 16, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI


Hallu2 korang? Macam mane dengan weekend + puasa? Hopefully semua ok ye :)


Em, tadi masa tengah check update from blog list aku, ternampakla update Kancil Biru pasal Blog List Ben Ashaari. So aku pun terasa nak join jugakla. Manela tau kot2 dapat tempias dari dia. Kan dia glamour & famos amos :)

En.Ben, saya nak join kategori PERIBADI!

Kalo korang nak join, cepat2la buat entry cam aku ni sebab tempat adalah limited. Nak tau lebih lanjut korang boleh pegi blog beliau - Ben Ashaari



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.