Wednesday, August 11, 2010

Dah Separuh Hari

Hai2 Korang!!!
Tinggal lebih kurang 3jam lebih je lagi nak masuk waktu berbuka puasa. So macam mana hari korang harini? Still cergas ke dah melepek atas meja opis tu?

Rilex ye kawan2.. Kejap lagi korang dah boleh balik n trus pergi bazar ramadan. Shopping Food untuk berbuka puasa. Kalo orang kerja kerajaan boleh balik cepat, tapi kalo kerja private cam aku ni pukul 6 lebih jugakla baru terhegeh2 nak klua ofis. Pastu pikir camne lagi nak rentas jem yang dahsyat (bajet jalan balik rumah jemla ni. Padahal xde langsung ;p ) ahhaha..

gambar dari sini

Apela agaknya menu berbuka puasa yang chef kat rumah masak harini? yang semestinya selalu hasil air tangan chef aka bapa mithali kat rumah tu memang tidak mengecewakan. Sangat sedap sampai ramai yang nak order :)

Korang pulak makan apa berbuka ni? Masak ke borong food kat bazar?

2 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

slmt bbuka yg x lama lagi.. hihih..

ptg ni bbuka mix.. ada yg beli ada yg masak,... ;)

stormz said...

@a d r e y n i e e l i s y a: slmt bbuka :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.