Tuesday, August 10, 2010

Kenapa Terbalik

TERBALIK?
Apa yang terbalik? Kenapa? Macam Mana terbalik?
Aiyoo..banyak sangat soalan pasal terbalik ni ye..hahahahah..
sebenarnya aku nak tunjuk something kat korang


Cuba tengok kalkulator kat atas tu. Nombor2 dia terbalik. Tu yang macam2 soalan ada dalam otak kitorang time balik makan tadi. Masa nak bayar food tetiba je nampak kalkulator terbalik ni atas kaunter kedai.hahahah

Kalo korang ada jawapan, better korang kasi tau kat aku. Tapi xdela reward pe pun. Just sharing napa la kalkulator tu cmtu gamaknya.hahaha ;p

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.