Wednesday, August 25, 2010

Pantun Hari Raya

-klik gambar untuk tumbesaran yang melampau -

Hari ni aku nak share dengan korang pantun2 ikut negeri masing2. Ni aku dapat dari 4wd email. Enjoy!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

5 comments:

Qaseh said...

hmm..macam-macam kan..lain negeri lain la adatnya.tapi kita tetap satu Malaysia

stormz said...

Qaseh: haah..mmg 1 Malaysia

Lyn Rashid said...

pantun sabah n sarawak nya di mana?
huh..

Anonymous said...

x best tau

ainul jannah said...

hahahah kelakar jugak

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.