Wednesday, August 25, 2010

Pantun Hari Raya

-klik gambar untuk tumbesaran yang melampau -

Hari ni aku nak share dengan korang pantun2 ikut negeri masing2. Ni aku dapat dari 4wd email. Enjoy!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

5 comments:

Qaseh said...

hmm..macam-macam kan..lain negeri lain la adatnya.tapi kita tetap satu Malaysia

stormz said...

Qaseh: haah..mmg 1 Malaysia

Lyn Rashid said...

pantun sabah n sarawak nya di mana?
huh..

Anonymous said...

x best tau

ainul jannah said...

hahahah kelakar jugak