Monday, August 16, 2010

Result Contest RM

Aduyai, melepas aku nak menang contest K.Red ni. Sipi lagi nak menang consolation prize. Xpela, yang menang saguhati tu pn ofismate aku. Congrats to her and also the to the winner.

Kalo korang baca entry Result Contest RM tu, aku la yang tertinggal 'S' for handbags. Nampak sangat terlebih laju type sampai typo error pun xperasan. Pagi tadi K.Red ade shout kat email aku pasal termiss S tu.hahahah

Xpela, next time mesti ada lagi contest yang K.Red buat. So kena make sure xde typo error lagi pasni.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

meriahceria said...

takpe iylia...kita share adiah tuh...hhehhehe

stormz said...

@meriahceria: hoyeah!!!

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.