Wednesday, August 18, 2010

Win invites to Nuffnang Premiere Screening of Going The Distance





Yahoo!! Berjaya jugak aku dapat invitation untuk tengok movie - Going Distance from Nuffnang. Ni 2nd time dapat invitation from Nuffnang. 1st time masa event Gatsby and yang ni sebab aku berjaya buat contest What Distance I’d Go for My Other Half. Rezeki betul. Lagipun contest tu open for female bloggers and rasanya xramai sangat kot yang masuk -->hahahaha..suka ati je cakap cmtu ;p

So, obviously kau nak pergi tengok since Drew Barry More yang berlakon. My fav
Nantikan review movie tu nanti ye kawan2 :)

Thank you Nuffnang!


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

Kancilbiru said...

wahhh syoknyaaaaaaa....tahniah!

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.