Friday, August 13, 2010

You know who you are!

Huh, xsangka betul macam2 negara yang singgah kat blog aku ni. Terima kasihla kat korang yang sudi datang masuk blog aku ni. Really appreciate it :)


Aku rasa aku just tulis entry dalam bahasa melayu je tapi xsangka la pulak ada orang dari negara2 orang putih singgah kat blog ni. Rasa2 nya mesti diorang ni orang melayu kan? maybe la diorang ni student sebab kalo tengok kat bawah ni mostly keyword yang hit semua pasal resepi. Ni mesti nak cari resepi buka puasa.


Thanks ye kat semua xkisahla sape2 yang singgah blog ni :) Berguna jugak rasanya entry2 aku ni kat korang semua

1 comment:

ZACK ENTRY said...

nasi dagang masak kicap??memang menarik..hehe




latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episode 2 (Gua Angin)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.