Monday, August 23, 2010

Yummy - Mom's Homemade Pineapple Tarts

DSC01175

DSC01175


See korang, aku dah ada kuih tart. My favvy ni. Setiap tahun kena ada kat rumah. This year aku order tart ni from AyutheSun @ GBM Redmummy tu. After baca all the testimonial from her blog, terus aku contact2 k.ayu untuk order.

Sedap gila tart ni. Pastry yang sangat rapuh n jem pun sedap. memang rasa nak makan again n again :) So memang betul2 sedap la kan?

Tart ni kawan K.Ayu yang buat. Thanks Mama Azlina sebab sudi delivery sampai Putrajaya. sO, kalo korang nak beli, terjahla cepat2 kat blog AyuTheSun.

1 balang = RM20 je. tapi kalo beli 4balang, boleh dapat RM75 only for those yang order from her blog je tau!!! Better korang order sekarang n korang boleh select bila korang nak tart tu sampai kat tangan korang.

Mom's Homemade Pineapple Tarts - Is Back - boleh baca comment kat sini

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

2 comments:

Kazaztan Team said...

woa...my feveret tooo...dah belasah sebalang sbelum posa ari tu...

stormz said...

@Kazaztan Team: me too.dh blasah 1balang after dpt :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.