Monday, September 20, 2010

1st day kerja after raya

Hi Korang. Dah 1 minggu bercuti raya. so hari ni cam belum ada mood nak siapkan task. so update blog jap. dah 1 minggu blog ni senyap je. last week lepas balik dari kampung, kau kena demam yang sampai tahap menggigil, kaki pun xbermaya nak jalan. tapi disebabkn kena demam tu dalam kereta, kena tahankn gak la drive from pj tu putrajaya.

korang bayangkan jela camne tu. can't describe but berjaya gak sampai rumah. Raya kali ni cam kurang sket amik gambar sebab memang terkejar2 nak balik kampung. So gambar 1family kat rumah xdela.yang ada gambar2 kitorg camwhoring kat rumah nenek sedara kat kampung.

Nantikn update kejap lagi ye :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

1 comment:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.