Monday, September 6, 2010

Berita Sedih di Hening Subuh

Pagi tadi masa Subuh, tiba2 je hp berbunyi2. Rasanya dah banyak kali bunyi tapi baru tersedar. Cousin aku call n dia cakap wife cousin aku lagi sorang ni baru je meninggal dunia. Innalillah...Dengar ceritanye arwah kena serangan jantung. Muda lagi orang nya n ada sorang anak.

Last year 1 week before Raya, nenek aku meninggal n 1 week before raya haji nenek sebelah arwah mak pun meninggal. N this year 1week before raya pun ada juga orang terdekat meninggal dunia.

AlFatihah..Semoga rohnya dicucuri rahmat dan tenang disana.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.