Thursday, September 9, 2010

Boringnya la hari ni

Hari ni me n K.Julie je Malay yang still kerja kat ofis. Boring gila ok! Nak siapkan task pun malas2.hehehe..Mood nak kerja dah lama xde..nak cuti raya je ni.

Esok after solat raya baru kitorang 1 family balik kampung. Pergi ziarah kubur arwah mak dulu kat Presint 20 pastu baru gerak. Kat kampung pun bukannya ada atuk2 & nenek2 lagi pun. Balik just nak visit sedara mara je yang dah lama xjumpa.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

3 comments:

meriahceria said...

malas ye la aku nak keje ni...abang a tak abis2 bagi hadiah ni...aiyak

stormz said...

kte pn byk dpt hadiah dr dia ni.kalo dpt hadiah duet xpela.hahaha

Thristhan said...

Yeah, I'm feeling lazy too :) Nice weather to be at home and hit my bed. Anyways, selamat hari raya to you and your family. Happy holidays.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.