Tuesday, September 14, 2010

Fever

Semalam after balik dari bank, badan rasa berat je,kepala rasa pusing,panas yg amatt. Jalan pun xlarat je.masuk rumah terus selubung dok dalam selimut.

Before tu dah telan actifast. Masa maghrib dah xboleg tahan.dalam panas,tapi kat luar sejuk.menggigil je.takut jugak kena demam panas cam time belajar dlu.siap kena masuk drip air berbotol2.

Nasib baik demam ni doc cakap biasa je. Lepas makan ubat,badan berpeluh2 n pagi ni rasa ringan sket badan.


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.