Tuesday, September 7, 2010

Iftar @ Bumbu Desa

Last weekend aku pergi berbuka puasa dengan member2 sekolah (STF) kat Bumbu Desa The Curve. Ramai jugak member2 yang dah lama xjumpa. Almaklumla diorang ramai study kat oversea.hehe Ni 1st time aku joined diorang berbuka puasa. Previous year memang ada je clash dengan event lain. Gambar2 ni semua aku amik dari fb diorang sebab aku terlupa bawak camera. ehhehe


Gambar food xdela pulak diorang snap. Food hari tu boleh tahan la even pening kitorang nak pilih. Bukannya makan buffet pun. Diorang just ada a la carte. Just pilih2 je food yang ada kat kaunter, pastu nanti diorang masak. Bumbu desa ni serves Indonesia Cuisine.



Cuba tengok tagline kat baju waiter tu --> TERNYATA..TETAP KAMPUNGAN. Memang food rasa kampung.

- us -

- Ladies in front of Bumbu Desa -

Lama jugakla kitorang lepak kat situ sampai orang restaurant tu tutup lampu. hahaha..nampak sangat menyemak n buat bising xhengat. Orang perempuan kalo dah jumpa ramai2 ni xsah kalau xbising. Macam2 cerita keluar. Dahla lama gila xjumpa :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.