Thursday, September 30, 2010

My All Time Favvy

Korang suka membaca? Xkisahla korang suka baca buku, jurnal, novel, newspaper, iklan, map, magazine, blog, biografi etc, membaca ni memang bagus. Banyak knowledge yang korang boleh dapat.

Aku ada habit sangat suka baca iklan & map especially iklan2 dalam paper. Even huruf2 semua halus2, tapi try jugak nak baca. Map pun suka baca jugak. Thats why masa lower form aku selalu gila dapat highest subject geografi. Semua member kelas tanya macam mana aku boleh hafal map tu. Boleh tau segala country2 tu belah ceruk mana. My uncle pernah sekali called me budak GPS sebab boleh tunjuk jalan yang langsung aku xpernah lalu kat dia :)

Eh2, dah jauh betul pot pet. Harini nak tunjuk novel yang baru beli semalam.

DSC01249
- New Novel -

Mesti korang tengok, eleh novel ni aku dah pernah baca. dah lama release. Ko baru nak beli
So what?!

Memang dah lama nak beli PS I Love You tu tapi belum terbuka hati nak beli & baca. Selalu aku baca Little Black Dress Collection. Kalau malay novel, aku suka baca Alaf 21 punya collection.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.