Monday, September 27, 2010

My Open House

Hari sabtu lepas, ayah aku buat open house. Ramai betul orang yang datang. Alhamdulillah..Thanks ye to all my friends yang datang. Sorila xdapat nak layan sangat sebab terlalu ramai orang dari kul12-7.Non-stop orang datang. Rasanya lebih daripada 100 orang yang datang sebab 1plastik pinggan polisterin abes (means 100 orang) n banyak kali kena basuh pinggan mangkuk + cawan kat dapur.

Xsangka ade jugak my schoolmate (STF) yang dah lama gila xjumpa since habis SPM datang masa open house tu. Kira cam jejak kasih jugakla. Kawan2 masa matrik pun datang jugak even rumah kitorg dekat, tapi xpernah skali terserempak kat Putrajaya ni. Kawan2 kat UTeM pun datang jugak memeriahkan suasana.Ada yang dah kahwin, mom-to-be pun ada :) Akak2 ofis pun ade datang jugak. Thanks K.Julie & K.Fiza.

Sorila xsempat langsung nak ambil gambar masa open house tu. Gambar2 ni ikhsan dilla burn yang bawak dslr dia datang rumah aritu.

- playground bawah rumah -

- wedding card from Ardy -

- depan lif pun jadi -
- playground again -



- mom-to-be -

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

6 comments:

meriahceria said...

hah iylia...masa ni la kitorang tgh tunggu ko kat umah ni iylia...hehehehe...btw,.....laksa tu sodap la...cheese tart pun sedap....nak resepi iylia...time kasih..

stormz said...

ops!!hahahah
nnt kte mintk resepi tu

farah said...

iylia sorry la aritu balik tak sempat nak salam2. lepas ayu turun terus je gerak pegi rumah dia. anyway, sedap2 makanan rumah ko.. hehehe

stormz said...

@farah: its ok. korg dtg pn aku dh happy

Kancilbiru said...

laa...kawan2 blogger tak ajak...ekeke...joke!

stormz said...

@Kancilbiru: ooops!!

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.