Monday, September 20, 2010

Reported Attack Page

Fuh, 1 minggu rest kat rumah je. Bukannye pergi beraya sangat pun. Duduk rumah pun malas gak nak online. So cam banyak benda la yang ter'miss especially pasal  Reported Attack Page ni. Banyak website & blog yang xdapat bukak.


Pastu tadi terperasaan tweet Khai pasal Cara solve problem Google report attack page. After ikut ape yang Khai tulis tu, barula dapat masuk semua website & blog.

Senang je kalo korang nak solve problem ni.
Buka Firefox >Tools>Options>Tab Security>Untick 'Block reported attack sites'>OK

Kalo korang dah follow step ni, cuba korang try page yang xboleh masuk tu. Kalo dah berjaya bagusla :)

Kredit to ohmed1a.com

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

3 comments:

meriahceria said...

thanks iylia for sharing...

stormz said...

@meriahceria: sharing is caring ;p

k.e.r.i. said...

apsal lah blog ko tak kenal malware attack jugak.

haha.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.