Wednesday, September 1, 2010

Saya Jumpa Redmummy

Hari Khamis last week me n K.Julie pergi KLCC. Actually aku just temankan k.julie je sebab dia nak ambil hadiah from K.Red. Ingat x lagi hari tu ada aku shout dalam ni pasal Contest Redmummy.com and the result was out. K.julie won consolation prize.

- me & Redmummy -

Excited gila nak jumpa K.Red. Tiap2 hari just baca her daily life dalam blog merah tu. K.Red sangat cantik n comel dengan ketinggian dia tu. Nampak sangat aku besar godang.hahaha

- K.Julie & Redmummy -
Best jugak dapat jumpa k.red even sekejap je. Kalo bukan bulan puasa, boleh gak ajak k.red lepak2 dulu. Boleh borak panjang2.

- hadiah K.Julie menang consolation prize for RM Crossword puzzle -
Ni la hadiah yang K.Julie menang. Ada mask, makeup base n organizer. Hadiah2 ni K.red dapat from event SASA. Lepas ni kalau ada contest kat RM kena masuk lagi sampai menang. Boleh dapat hadiah macam2 :)

Kalau korang nak baca experience K.julie jumpa k.red, boleh baca ni - Redmummy, me and iylia

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

8 comments:

atty's said...

besh jumpa red kan ..dia very nice person .tak sombong..kty lama dah tak jumpa dia..

stormz said...

@atty's: mmg best pn jmpe dia.slalu bc life dia je kt blog

Anak Perak said...

wah dpt jumpa kak red.baru jer buka pose skali dgn dia

stormz said...

@Anak Perak: hi.owh, sy ade nmpk ur pics ms bbuka puasa

Bro Framestone said...

bro xsempat nak wat entry pasal lawan bowling dgn redmummy 4 minggu lepas...

entah bile la nk wat kan huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Thristhan said...

Wow, you're so lucky :) I would like to meet her in person one day too.

Anonymous said...

ah dulu dah baca
tapi datang baca lagi

:)

Redmummy

stormz said...

@Redmummy: wah, xsangke k.red dtg blog sy.tharunye :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.