Friday, September 17, 2010

Selamat Hari Raya to my readers, viewers & followers

Ini adalah sticky mode entry sampai next week



- Minta maafla kalau ada antara entry2 dalam blog ni yang mengguriskan perasaan korang/ buat korang rasa xsuka menyampah.. Dah nama blog ni pun from the bottom of my heart. so mestila nak expressed everything dalam ni.

- Siapa2 yang drive balik kampung tu, check dulu kereta korang. Make sure semua tiptop baru boleh jalan. Kalau ngantuk masa drive, berhenti dulu kat r&r. rehat kejap pastu baru jalan. Kalau drive malam, korang bolehla berhenti makan minum bagai before sambung perjalanan balik kampung.

- Before balik kampung tu, tutup semua tingkap, pintu kat rumah. Takut kan nanti ada orang lain yang beraya kat rumah korang hangkutt segala macam barang dalam rumah tu.

- Time raya nanti, jangan bedal semua food. Takut plak korang kena sakit perut. almaklumla dah puasa 1bulan. perut tu mesti xbiasa makan banyak2 sangat. Berhati2 time makan sebab almost food time raya adalah sangat banyak lemak, kolestrol, garam, gula.


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

2 comments:

atty's said...

selamat menyambut aidilfitri.. mohon ampun maaf jika ada tersalah silap :)

stormz said...

@atty's: selamat hari raya k.atty :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.