Thursday, September 30, 2010

Separuh hari di Proton Service Centre

Pagi semalam aku amik half day pergi hantar kereta kat service centre. Dahla terbangun lambat n jalam jem sikit kat depan sekolah presint 9 tu. So memang masa dah terlajak sikitla. Supposenya boleh sampai Proton Service Centre Kesas tu within 15 minutes je (nampak sangat speeding gile2.hahaha ) tapi dah jadi lebih 1/2 jam. Dahla appointment pukul 8.

Sampai2 je terus kasi buku servis tu n tunggu diorang panggil. Lama jugakla tunggu Service Advisor tu panggil. Nampak cam SA xramai sangat semalam. Pastu lepas dah bagitau kat SA apa yang patut kena buat so aku terus masuk kat waiting area.

Sambil2 tunggu kereta diservis tu, bolehla nak baca magazines/ newspaper untuk hilangkan boring. Internet + WIFI pun ada jugak. Pastu asal rasa boring lagi, aku tengok tv jap. Pastu try massage chair. Tu pun berebut dengan budak kecik.hahahah

- Bestnye kena urut dengan Gintell Massage Chair -
Sedap gila kena urut dengan Gintell ni. Masukkan RM1 boleh guna 3minit. Mula2 nak rasa je, pastu bila rasa sedap, masukkan duit lagi.heheh ;p

DSC01249
- Rest N Go -
DSC01249
- Waiting Area -
Lama gila semalam. Aduyai.perut dah kriuk2 ni. Rasa nak marah je bila tengah lapar2.hihihi. Pastu calling2 Hafiz suruh datang amik pergi lunch. Dia bawak pergi makan kat Ayam Penyet AP kat depan Plaza Masalam. Rasanya nilah kot ayam penyet cam Kancil Biru pergi makan dengan bloggers lain. Gambar xsempat nak amik sebab dah lapar sangat. Rasa food situ memang marvelles sungguh. Kena datang situ lagi nampaknye.

DSC01249
- Waiting Area-
Lepas tu terus amik kereta n chow pergi ofis. 2 lebih baru sampai.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.






banner

1 comment:

Anonymous said...

comeinya tempat proton servis kat tmpt awak tu...sy duk Sg Petani, tmpt servis dia mmg x sanggup rasanya nak duk lebih dari 15 min.waiting area bau minyak, mcm bau workshop, sofa dia mcm amek dr kedai secondhand sbb kusyen dia da x rs, tggl rasa kayu je bla duduk n xdela all the wifi n mesin urut tu. if nak urut sendiri jek la bdn tu.. :( rs cam xmo p dah...

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.