Tuesday, October 12, 2010

Bersabar dengan kanak-kanak

Malam tadi aku jadi instructor + koreografer tarian zapin yang xbertauliah. Supposenye my cousin 'U' yang kena incharge, tapi sebab dia tengah exam now ni kenalah aku jadi bidan terjun jap. My cousin 'F' nak kawin next month. So dia request nak ada zapin time dia bersanding nanti.

Susah jugak nak handle budak2 ni. Aku ajar step yang punyalah cantik xnak ikut. Pastu guna step senang pun berterabur bila pasang lagu. Pastu mula lah nak tarik muka kalau aku ajar orang lain. Bila nak ajar dia ni cakap dah tau je.

Ceh, menyirap betul darah malam tadi. Tula sebab nye aku xboleh jadi cikgu.


eh..eh..ehh..aku boleh berzapin ye. since sekolah rendah dah bergelumang dengan tarian sampai la besar ni.hehehe

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

k.e.r.i. said...

ajau aku boleh?
haha.

stormz said...

k.e.r.i.: hahaha..blh je ;p

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.