Monday, October 11, 2010

dap..dup

Haishh..berdebar la plak nak masuk meeting room ni. kena pikir nak susun ayat pe.dahla dekat time nak balik ni. Kalo cakap lama2 dalam tu, nanti kesian plak orang lain yang turn dia lambat

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

meriahceria said...

cakap je lama2......peduli apa...entah apa orang lain bantai pasal kita agak nye...beb

stormz said...

@meriahceria: hahahah

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.