Tuesday, October 5, 2010

Domain FREE untuk dimenangi!

 Tadi masa jalan2 kat GengBlogger terperasaanla entry 'Domain FREE untuk dimenangi!' from SuaraSkinny. So ape lagi, memang dah lama aku nak ada domain sendiri. So jom join contest ni.Manalah tau kot2 ada rezeki, dapatlah domain dari Cikgu Dahlia n iHosterz

Wahhh!!! Dahlia dan iHosterz bergabung tenaga menyediakan Giveaway Special: Domain Percuma untuk blogger. Memang menarik! Semestinya saya turut serta, siapa takmau barang FREE beb!
Nama Domain pilihan saya ialah :STORMZ-IYLIA.COM
Saya pilih STORMZ-IYLIA.COM kerana saya memang nak sangat ada domain sendiri. So saya berharap dengan menyertai giveaway Cikgu Dahlia ni kalau ada rezeki dapatla saya domain sendiri :). Nama stormz memang dah dikenali oleh member2 saya since sekolah. More than 10 years saya gunakan nickname tu kalo chatting kt mirc, ym, email. Iylia tu nama saya n of coursela ramai member kenal. Saya terlampau sayang dengan blog saya that's why saya nak dapatkan domain tu sebelum terlepas kat tangan orang lain. Kalo orang lain dah amik, punahla harapan saya ni. Hilang identiti.
Dahlia dan iHosterz patut menaja domain tersebut untuk saya kerana saya memang nak sangat domain sendiri. Lepas tu nanti Dahlia dan iHosterz bakal mendapat traffic yang mencanak2 sekiranya kamu berdua menaja domain blog saya. Mesti Dahlia dan iHosterz nak traffic kn?? baik mengaku sekarang..hehehe ;p Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima~~
Fuh2!!amin..mintak2 dapatla domain ni

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

4 comments:

shima said...

hehe.good luck babe.:)

stormz said...

@shima: tq dear

DaHLia said...

Honestly, masa buat ni, tak fikir trafik, tapi sbb dah dioffer, apa salahnya memeriahkan blog dengan GA..dah lama teringin nak bg domain pada orang..ni ada pulak yang sudi menaja..hehee
anyway, bila dalam kontest, yang penting dapat backlink..very the good for ranking..insyaALLAH :D

No kamu : P12...All the best ya

stormz said...

@DaHLia: thanks jengah blog sy :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.