Monday, October 25, 2010

Doorgift Birthday - Homemade Chocolate







Ni adalah hasil2 coklat yang saya berjaya siapkan. Tempahan ni adalah dari kawan adik untuk dibawa balik ke Terengganu sempena birthday anak sedara.

Kalo korang ter'BEKENAN dengan coklat2 ni, jangan malu segan. Send email je kat saya. I will entertain u :)


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.