Thursday, October 14, 2010

Jom exercise dengan berZAPIN

Malam semalam still aku jadi trainer untuk budak2 ni berzapin. Owh, i like sebab  boleh kuruskan badan.hehehe

Nasib baikla semalam mood budak2 ni baik sikit. Lagi pun aku start awal after maghrib. Kalau start lambat kan nanti diorang dah pergi main2 dlu pastu bila suro menari terus moody je.

DSC01254
- panas2kan badan dulu -
Ni gambar2 budak2 yang dah sekolah menengah. Yang sekolah rendah tu asyik lari je xnak amik gambar. haissh..Merajuk sket2 pun ye gak ;p

DSC01254


Malam ni kena ajar diorang lagi. Nak kasi sharp lagi n nak buat movement

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.