Tuesday, October 19, 2010

Psss...Rahsia Peluk Bantal

Good morning to all my readers :) Harini aku nak share sket pasal bantal dengan korang. Kalau tidur tu mesti korang gunakan bantal kn? Tapi korang tidur tu guna banyak bantal ke? Letak bantal kat mana time tidur tu?

Jom baca rahsia bantal kat bawah ni. Manela tau kot2 korang termasuk dalam kategori kat bawah ni.hihihi

- pic from google -
  • Memeluk Bantal: Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka Mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap Lukisan, muzik Dan sastera. Perasaan mereka halus Dan jiwa mereka romantik. Kadangkala Ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.   
  • Menggunakan Banyak Bantal: Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.
  • Tidur Dengan Satu Bantal: Mereka bukan jenis mengada-ngada Dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-Mata.
  •  Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki: Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarangBergaul dgn orang ramai, malah kaku dalam pergaulan.. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tidak suka berusaha.
  •  Tidur tanpa Bantal: Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.
  •  Tidak punya bantal: Kasihan betul... Pergi kedai belilah satu, bukannya Mahal pun..!!
Korang kategori mane?

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.