Tuesday, October 12, 2010

Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

Wah2, tadi pergi blog KancilBiru pastu ternampakla sticky post entry pasal giveaway | Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

50 blogger wanita akan dipilih untuk menerima detox pad free. Free ok!!! See, aku ni pantang nampak barang free. Haruslah nak join jugak. Manelah tau aku ni boleh jadi antara 50 blogger wanita yang bertuah.heheheeh ;p





Aku dah pernah try pakai detox pad ni n hasilnya memang mengagumkan (eh,betul ke ayat ni?) Before tidur tu tepekla dulu detox pad kat tapak kaki. Pastu terus la tidur. Kalau boleh jangan jalan2 time tengah pakai. Nanti rasa nak tercabut je.

bangun tidur je terus cabut detox pad. Pastu tengok detox pad tu memang la hitam legam. Nampak sangat badan banyak toxic. Lepas dah pakai 1week dapat rasalah perubahan dalam badan ni. Kalo before pakai asyik rasa cam sengal2 badan, letih je selalu..tapi lepas paklai detox pad ni memang terbaikla.Hilang terus penant2 n sengal2 badan.

So, HazmanFadzil.com, silalah pilih saya untuk menjadi 50 blogger wanita tu. Boleh saya merasa detox pad free.heheh :)


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

3 comments:

Kancilbiru said...

wahh mesti dapat ni...hehehe..

stormz said...

@Kancilbiru: fuhh2...mintkla dpt kb

hazman aka species1980 said...

tengkiu for the post entry......

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.