Wednesday, October 27, 2010

Senyum :)

Pagi ni dapat good news from 1 of my bff yang baru kawin last few months. Dah 3 bulan dia pregnant. Bolehla merasa jadi aunty.heheh :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

eiela said...

wah,,kawan saya pun dah pregnant jugak,,bulan 1 nanti dapat baby,,

stormz said...

@eiela: congrats to your friend :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.