Friday, October 15, 2010

Thanks HazmanFadzil.com

Kalau korang baca blog aku, baru2 ni aku ada join Giveaway Detox foot pad organized by HazmanFadzil.com . Pagi tadi check email, ttiba tengok dapat email dari admin Hazman Fadzil



Weehuu!!!Berjaya jugak dapat. Thanks :)




Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM | ...from the bottom of my heart...

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

Kancilbiru said...

tahniah...selamat mendetox!

stormz said...

@Kancilbiru: thanks niza.sbb ade info kt blog awak la sy dpt join giveaway ni :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.