Monday, November 15, 2010

Berzapinla kami


Finally, hari Sabtu lepas berjaya jugakla budak2 ni menari dengan baik sekali. Even ada yang merajuk sket2 pagi tu. Biasala budak2 kan. Gambar yang lain belum dapat dari photographer.So kalau dah dapat nanti aku buat entry ye :)

Ehem2, nampaknye budak2 ni bawak rezeki betul sebab ada orang merisik nak guna budak2 ni untuk menari nanti.Tapi xsurela confirm ke x.Ade jugak orang wanita umno risik2 ayah aku tanya if aku berminat nak buka kelas tarian tradisional. tu pun xconfirm lagi.hopefully adela rezeki ye nanti.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

4 comments:

Eyriqazz said...

cupcake ada?saya tgh mencari cupcake untuk anniversary kami minggu depan...

stormz said...

@Eyriqazz: wah eyriqazz dtg sni.terharu sy.hehe

Mau cupcake ke?kalo nak, sy blh tlg buatkn.tp sy xreti nak design sgt corak2 tu.

kak ina kl said...

ooo ajar budak menari rupanya..ooo kamu gi ek ke movie skyline..akak dpt gak tapi lupa jwb email..

stormz said...

@kak ina kl: haah..sy ajar cousin2 menari.sy pg tgk skyline aritu

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.