Monday, November 15, 2010

Budak-budak biadap menampar pengemis

Wah, panjangnye orang ni type kat Google. Ni mesti gara2 video budak yang tampar pengemis time tengah tido tu. Aku ada dengar pasal ni kat HotFM pagi tadi on d way nak pergi ofis. Memang sangat kurang ajar. Siap gelak2 lagi lepas tampar tu.

- Budak-budak biadap menampar pengemis. Kalau inilah perangai remaja zaman kini, lupakanlah slogan masa depan negara yang gemilang dan terbilang -
Keyword2 ni dari Nuffnang analytic. Macam mana orang ni boleh sampai blog aku? sape tau angkat tangan cepat!!!
sebab...sebab...sebab...

kat right sidebar aku ni ade link dari OhTidak - Oh! Remaja melempang pengemis. So siapa2 yang google tu memang boleh masuk kat blog ni la..Ala2 curi trafik tapi dengan cara yang halal.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

1 comment:

CGG said...

hi there:)
nuff sama2 ok

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.