Friday, November 19, 2010

Clumsy nye kamu

Pernah x korang tengah jalan2 tiba2 je jari kaki tersadung bucu pintu, bucu meja?
xpun, pernah x korang tengah duduk buat kerja kat meja ofis, tiba2 kaki/lutut korang ni terlanggar kaki meja?

- credit to Google -
Sape pernah jadi camtu, sila share kat sini. Aku pun selalu jugak kena camtu. Ni sebenarnya baru je lepas terlanggar kaki meja. Terus ada idea nak update blog ku yang tercinta.ceewaah!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

3 comments:

smiley said...

hhaaha..selalu kena camnih...tlanggar kat pintu...perghhh...rase nak menangis pun ade...

regards,
Sofia Smiley

kak ina kl said...

kalau masa dalam pantang, kalau terlanggar memang boleh bentan. tq sudi beli kukis akak yer

stormz said...

@smiley: sop, kdg2 aku rs cm nk mrh je pintu, meja yg aku langgar tu.hahaha

@kak ina kl: kukis akak sgt sdp.sekejapan je 1bekas abes.heheh

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.