Monday, November 1, 2010

From Taman Seri Empangan to Pullman Lakeside Putrajaya

Pagi semalam punyela excited bangun pagi2 sambil kejut ayah n my sista ajak pergi jogging. Ingatkan nak jogging depan rumah je, tapi disebabkan nak pergi ziarah kubur sekali kat Presint 20 tu so kitorang decide nak jogging kat Taman Seri Empangan (ala..taman yang betul2 kat depan PICC tu)

- pic credit to Google -


Kitorang start with jogging, breeze walking n last skali jalan2 sambil menhirup udara yang segar kat tepi tasik. Ingatkan nak pusing area situ je, tapi kaki ni terlebih rajinla plak nak pergi jalan sampai kat Pullman Lakeside Hotel Putrajaya. Adela rasa2nya lebih 5km kitorg jalan, jogging.

Sambil2 tu sempat juga kitorang masuk kat dalam Pullman tu. Amik2 gambar. Serius sangat cantik view kat situ.

DSC01270

DSC01270
- sila abaikan cara pemakaian tudung sebab semalam adalah Bad Tudung Day aku -
DSC01270

DSC01270


DSC01270


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.