Monday, November 29, 2010

Haisshh

Dari 8.30 tadi sampai la sekarang ni still xbuat2 kerja lagi. Haissshh..ni sebab internet + network punye pasal la..orang yang in charge bende ni dua2 dah blah g kerja kat tempat lain.

Since jumaat sebenarnye problem ni dah ada. mula2 slow je..lama2 terus xboleh bukak page pape

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

3 comments:

Kancilbiru said...

ha ah la...kat ofis KB pun sama..network dia sangat sengal...huhuhuhu

Cempakamelati said...

leceh kalau network cam tu.

stormz said...

@Kancilbiru: network sengal mmg xbest

@Cempakamelati: mmg leceh pun

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.