Wednesday, November 24, 2010

Kukis Kak Ina KL yang Meletopp!

Hari Ahad yang lepas aku pergi jumpa Kak Ina KL yang famous amos dikalangan blogger tu.Jumpa dia sebab nak amik Kukis dia yang heboh dikatakan sedap oleh blogger especially geng2 Kak Ina KL tu. Tengok review sorang2 pasal kukis tu buatkan aku rasa nak try jugak.

So bermula sesi email berlaku di antara aku dengan Kak Ina ni. Nasib baik dia nak buatkan. So kitorang decide nak jumpa hari Ahad kat Petronas sebelah Hospital Pusrawi. Nasib baik hari ahad tu memang nak pergi area KL. So xkisahla kalu nak jumpa dia kat situ

- muka excited dapat kukis. senyum melebar.hehe -
Masuk2 kereta je terus rasa kukis yang baru dapat tu. memang terserlah kesedapan dia. Ade almond cincang n chocolate chip. Cam rasa cookies famous amos.

Tertunailah hasrat di hati nak merasa kukis ni. 1 family aku suka makan. Kalau xpercaya cuba tengok hasil bawah. Ni baru 1 hari setengah beli dah tinggal sikit.


Kak Ina pun ada kasi Kek Lapis Strawberry Cheese. Lembut dah sedap. Xmacam kek lapis yang aku selalu beli. Oily n manis. Korang bolehla try resepi kek lapis tu.


Kalo korang nak order bolehla hantar email kat Kak Ina. Senang je nak deal dengan dia. kak Ina, saya rasa cam nak order lagi.SEDAPPP!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

2 comments:

kak ina kl said...

oo terharunya rasa hati sebab kamu buat review tentang kukis akak tu..
terima kasihlah yer.

stormz said...

@kak ina kl: same2 akak :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.