Tuesday, November 16, 2010

Rain..rain..go away

Rain rain go away
come again some other day
Little Johnny
Wants to play
Rain rain go away


Dah 2 hari ni hujan lebat menggila kat area Cyberjaya n Putrajaya ni. Malam tadi kelkatu menyerang area apartment. Penuh koridor n balcony dengan kelkatu yang dah mati.
DSC01303
DSC01303


Dah lama xtengok kelkatu yang sangat banyak ni. Kelkatu ni sangat suka dengan lampu. So kalo korang nampak ada kelkatu kat rumah, korang padam je lampu. Buka jela 1 lampu kat luar rumah. nanti kelkatu tu akan kejar cahaya lampu yang kat luar.

Rumah dia kat dalam tanah. Agaknye semalam hujan lebat sangat, so rumah dia habis musnahla kot. Tu yang dia nak cari tempat panas. (eh, ni teori yang keluar dari mulut ayah aku since aku kecik lagi.xtaula betul ke x)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.