Thursday, November 11, 2010

Review: Skyline

- credit to Nuffnang -
"Strange lights descend on the city of Los Angeles, drawing people outside like moths to a flame where an extraterrestrial force threatens to swallow the entire human population off the face of the Earth. Written by Universal Pictures (taken from uk.iMDb)"

Movie ni mengisahkan 1 kumpulan manusia terperangkap dalam 1bangunan akibat serangan yang berterusan daripada Alien. Alien2 ni akan menyedut semua manusia2 yang dia jumpa. Apabila manusia melihat cahaya biru yang keluar daripada langit, dengan serta merta muka n badan mereka keluar segala urat2. Kalo terlampau ikut pandang cahaya biru tu, mereka akan terus disedut oleh Alien dan otak2 mereka akan digunakan oleh alien tu untuk memusnahkan bumi.





Kalau korang nak pergi tengok movie ni, better korang fokus daripada mula sampai habis.Kalo x nanti korang xpaham jalan cerita ni. Ape lagi, cepat2 la booking tiket tu. takut abes plak nanti :)

Thanks Nuffnang sebab kasi tiket free. Next time kasila lagi. I like!!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

4 comments:

meriahceria said...

asik dpt tiket free ye je iylia...cemburu mak...sigh

stormz said...

@meriahceria: rilekla..byk contest kt website nuffnang tu.kte slalu lepak situ carik2 kot2la blh dpt tiket free.heheh.xpn tgk tweet nuffnang.kdg2 dia giveaway cmtu je xpyh buat contest

Que said...

Hi..mcm nmpk smlm..pkai bju biru kn..hehe

stormz said...

@Que: hi..smlm sy ade.tp rmai je yg pkai biru

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.