Monday, November 1, 2010

Sejuk...Lapar....

- pic credit to Starpilot -
Kalo rasa sejuk je mesti automatik jadi lapar. Btul x korang?
Now ni workstation aku betul2 bawah aircond yang super duper sejuk sampai nak buat kerja pun kena balut badan dengan shawl. Kalo xtahan jugak, knela pakai sweater, stokin n glove. Cam duduk kat eskimo la plak.

So, bila dah bersejuk2 ni perut cepat je jadi lapar. Macam2 lagu ade dalam perut ni. kriuk..kriukk..kraak..hahahah ;p

Kalo dah lapar mestila nak makan je. So, nafsu makan memang mencanak2 naik kalo ekon ni dah terlampau sejuk. Ade je bende nak kunyah.

 Bila dah selalu makan ni, berat pun mencapai tahap ngeri yang sampai aku xberani nak tengok. Horror gila ok. So harini aku puasa - puasa ganti + diet skali.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.