Thursday, November 11, 2010

Sekitar Premiere Screening

Malam semalam aku dapat 2 tiket untuk pergi tengok movie Skyline kat TGV Wangsa Walk. Ni 1st time aku pergi situ. Thanks to my GPS sebab berjaya cari tempat tu sampai dapat eventhough tersesat jap bawah flyover.


Aku datang dengan my sista la of course. Sampai2 terus cari TGV sebab xtau kat  mane.Pastu tengok lom kul 8 lagi so memang confirmla orang2 Nuffnang xde lagi. So kitorang pun lepak2 makan2 dulu. Pastu sempat lagi usha2 pareo + sticker kat situ.

Orang perempuan kalau dah berjalan tengok2 baju ni memang confirmla xperasan masa dah berjalan laju. Tengok2 jam dah pukul 9. Ape lagi, kitorg pun jalan laju2 la naik atas. Dengan kamera problem, terus xdapat nak amik gambar. Ni gambar bawah ni hasil camera hp je.

DSC01283


See, orang yang datang lambat kenala duduk kat depan. Mendongak la kitorang berdua ni tengok Skyline. Kitorang siap dapat popcorn n air sorang 1. Disebabkan ade dresscode, so kitorang pun follow la (Sky-Blue Clothes / Face Painted Red)

DSC01284

Ni Robb. Dia nak kasi hadiah untuk best dress.

DSC01284

Ni la pemenangnya. xingatla plak ape nama dia. Tapi memang ikut betulla dress code tu. Muka siap berconteng ala2 cam gambar bawah ni. Kalo kamu si pemenang ni baca, dropla url kat sni.nanti aku update.


Ni hasil pembelian semalam. Pareo untuk pakai time my cousin kahwin dis weekend. 1st time nak pakai pareo yang ada buckle.selalu pakai yang ada tali


- sticker untuk coklat -
Okla..babai...

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

3 comments:

kak ina kl said...

memang nak gi tapi lupa nak balas email..padan muka tak dapat pegi

stormz said...

@kak ina kl: kalo x msti blh jmpe k.ina smlm

Anonymous said...

akak,nak tanya nie,mcm mne nak pakai pareo yg ada tali tuu..kalau boley reply asap cz hujung minggu nie nak pakai. nie email sy : farrafannee@yahoo.com
thanks ! ;)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.